IMG_0839
Kart deles ut ved start. De som ønsker å ta tiden får låne tidtakerbrikke. Resultatene legges på nettsidene etter løpet.

Sesongens fjerde orienteringstrening for barn og tirsdagsløp gikk også denne gang med utgangspunkt i Lamarka skole. Neste tirsdag flytter vi til Sortland videregående skole, når vi arrangerer Finn frem-dagen!

Snøsmeltingen har endelig gjort deler av Sortlandsmarka tilgjengelig for orienteringsløp. Treningsløypen for de litt mer viderekomne kunne dermed gå utenfor tettbebyggelsen. Oppmøtet på orienteringstreningen for barn var bra, men antallet deltakere på tirsdagsløpet var på et minimum. Vi får prøve å mobilisere bedre fremover! O-løp blir jo ekstra morsomt når man har mange å sammenligne strekktider med!

Resultat og strekktider

Det ble bare avlest én brikke på den lange løypa, og deltakerne får dermed samme tid.

v170523_html

IMG_0842 (1)
Det var omtrent 15 deltakere på o-treningen for barn,