Hele 35 løpere stilte til start på vårsesongens siste o-løp. Det ble i år arrangert familiestafett til minne om Birger Hansen. Birger var en av klubbens trofaste bidragsytere og løpere. Han gikk bort våren 2016.

Til tross for litt regn og generelt vanlig nordnorsk sommervær ble det en veldig fin avslutning på vårsesongen.

Følgende familielag gjennomførte stafetten, bestående av minimum tre etapper fra 0,4 km til 3,5 km.

  • Undeberget
  • Rekkedal/Martinussen
  • Rekkedal
  • Hjelle
  • Bjørnsund
  • Kolstad
  • Tausvik
  • Lagesen

Resultater O-løp (lang løype)

Vi har gjort et forsøk på å ta ut en resultatliste basert på de som deltok på 3,5 km – uavhengig om de var del av familiestafetten eller ikke. På grunn av dette har Per fått estimert første og siste strekktid (beste tid + 30 sek), mens Lars har fått estimert første strekktid (beste tid + 30 sek).

Klikk på bildet for større versjon.

Familiestafett_lang_html.png