Høstens O-trollsamling er for unge orienteringsløpere opp til 13 år. Vi ser gjerne at foresatte deltar, spesielt for de yngste. Høstens O-trollsamling er et samarbeide mellom Stokmarknes- og Sortland orienteringslag.

Lørdag 9. september og søndag 10. september gjennomføres Vesterålen 2 dagers orienteringsløp. Vi vil oppfordre flest mulig til å delta på dette i etterkant av samlinga.

Mer informasjon om Vesterålen 2-dagers kommer på våre hjemmesider!

Sett av helgen til fine orienteringsopplevelser for hele familien!

Fredag 8. september

Samlinga starter fredag kl 17:00 med fremmøte på parkeringsplassen ved Skibua i Vestmarka. Derfra vil det være enkel orientering opp til Turlagsstua.

Etter ankomst spiser vi felles middag, og etter middag blir det morsomme O-leker/opplegg, før vi spiser kveldsmat og går til ro.

Lørdag 9. september

Lørdagen starter selvfølgelig med felles frokost. Deretter blir det O-aktiviteter i området rundt Turlagsstua frem til formiddagsmat kl. 12:00. Dagen avsluttes med et eget O-løp tilbake til sivilisasjonen, og mål vil være ved skibua.

Generelt

Sortland orienteringslag og Stokmarknes orienteringslag stiller med alle måltider.

Deltakerne stiller med klær for utendørsaktiviteter og utstyr for å overnatte inne på Turlagsstua. Ta med sovepose og liggeunderlag.

Påmelding til O-laget ved Knut (leder Sortland orientering) innen utgangen av 31. august 2017. (knut.werner.hagen@gmail.com)

Vennlig hilsen

Knut Werner-Hagen                                                                      Jens Olav Hessen

Sortland orienteringslag                                                    Stokmarknes orienteringslag