Holmøy Maritime AS er administrasjonsselskapet i det familieeide Holmøy-konsernet, som har sitt hovedkontor på Holmen utenfor Sortland.

Kontrollrommet for drift, fôring og overvåking av havbruksanleggene hos Eidsfjord Sjøfarm.

Hovedaktiviteten til Holmøy Maritime er drift av trålerne F/T Prestfjord, F/T Sunderøy, F/T Holmøy og F/T Langøy. Holmøy Maritime eier også Eidsfjord Sjøfarm, som er en produsent av laks med lokalisering i 6 kommuner i Nordland og Troms. På årsbasis produserer Holmøy Maritime omtrent 16,000 tonn laks og 22,500 tonn hvitfisk.

Sortland orienteringslag er stolte over at lokale aktører som Holmøy Maritime ønsker å bidra til at vi kan tilrettelegge for at enda flere får mulighet til å ta del i orienteringssporten. I henhold til årsmøtevedtak vil eventuelle sponsormidler for sesongen 2018 i hovedsak settes av til Stolpejakt-prosjektet som planlegges for 2019-sesongen.

Holmøy-konsernets tråler F/T Langøy.