Styret har i vinter jobbet med en ny klubbdrakt for vårt o-lag og nå er endelig designet ferdig. Vi synes den ble fantastisk fin og tror vi vil skille oss ut både i orienteringsmiljøet, men også at denne vil skape blest rundt vår klubb og idrett her i Vesterålen. (Fargene i drakten er inspirert av Blåbypaletten.)

 

 

Nå går vi over i neste fase, den hvor de av medlemmene som ønsker å bestille jakke, skjorte, bukse og/eller løpeshorts må komme med sine bestillinger innen utgangen av mai. Dette for at vi skal kunne sende en felles bestilling som vil kunne utløse en kvantumsrabatt ut fra antallet vi ender opp med. Og mai går som vi alle vet rimelig raskt unna. Trimtex, som er vår nye draktleverandør, har sendt en hel kolleksjon slik at hver enkelt av oss kan finne den størrelsen vi trenger i de forskjellige plaggene. Denne vil være tilgjengelig for utprøvning under/etter første løp/trening i år som blir;

onsdag 09.mai kl 18-19, prøving av klær ca 19-1930, i Skolekvartalet (Sortland videregående) 

Størrelsene er nok ganske så normale ut fra det styret har prøvd seg frem til nå.
Bestilling sendes til abjornsund@gmail.com eller leveres samtidig som prøving, og må være oss i hende senest 03.06.18. Vi må beregne ca 6 uker leveringstid fra vi sender inn orderen.

De modellene vi har fått prøver på og som vi holder oss til;

Sjekk linken over til hver av modellene eller Trimtex sine sider for å lese om produktene. Fast pris gjelder for alle junior og lagerførte modeller, dette gjelder det uten trykk, altså bukser i hovedsak. De som står med veiledende pris vil justeres ut fra totalantallet av den spesifikke varen.