Årets o-trollsamling ble igjen en suksess med ca 15 unge o-troll, og med ca 10 nesten like ivrige voksne fylte vi Turlagsstua også i år med soveposer og latter. O-trollet dukket også opp i år, til både spenning og frykt hos de små.

Vi var i år så heldige å ha med oss Svend Sondre Frøshaug fra Norges Orienteringsforbund som kunne gi oss voksne mange tips ang treninger/o-gøy for barna, og barna virket til å sette veldig pris på den ungdommelige energien han tok med inn i samlingen. (Det gjaldt vel i grunnen også for oss litt eldre voksne.. 🙂 )

Vi håper å se Svend Sondre igjen her i Vesterålen, og kanskje han dukker opp mot slutten av sesongen…?

Vi takker alle små og store som bidro til to supre dager, og ønsker alle velkommen til o-trening og løp i dag, tirsdag med utgangspunkt fra Lamarka skole.

Denne bildekrusellen krever javaskript.