Orienteringssesongen 2019

O-TRENINGER OG O-LØP Velkommen til orienteringssesongen 2019!

Onsdag 8. mai starter årets første trening for barn og årets første løp.

Sted: skolekvartalet. Gjennom sesongen har vi planlagt 13 treninger og løp, normalt på tirsdager kl. 18:00. Oversikt over hvor de arrangeres finner du også i kalenderen på lagets hjemmeside og på lagets face book side.

O-TROLL LEIR Årets O-Troll leir blir arrangert i samarbeide med Stokmarknes orienteringslag og Vesterålen turlag, fra onsdag 29. mai til torsdag 30. mai. Sted er Turlagsstua i Sortlandsmarka. Nærmere informasjon om påmelding og opplegg kommer på lagets hjemmeside.

TURORIENTERING Fra månedskiftet mai-juni vil årets turorienteringsposter være på plass. Vi legger ut 40 poster, fordelt på 8 ulike områder. Postene står ute hele sommeren, og tas først inn i begynnelsen av oktober. Turorientering byr på flotte naturopplevelser og masse ekstra trening i å finne fram i marka. Som tidligere år regnes kjøp av turorienteringskonvolutt (kr. 200,-) også som medlemskap i klubben. Alle betalende medlemmer i O-laget får Tur-O konvolutt gratis. Etter sesongen deles det ut merker for deltakelse i turorientering, samt trekning av gavekort for sportsutstyr.

VESTERÅLEN TODAGERS

Et av årets store høydepunkter blir Vesterålen 2 dagers (helgen 7. – 8. september).

I år blir det konkurranse i lang løype på Hadseløya lørdag 7. september og mellomdistanse på Sortland søndag 8. september. Det blir lagt løyper for alle aldre og ferdighetsnivåer. Med andre ord et skikkelig familiearrangement.

VESTERÅLSMESTERSKAP OG NATTORIENTERING

Vi samarbeider med Stokmarknes orienteringslag om et eget Vesterålsmesterskap. Dette arrangeres en søndag i slutten av sesongen. I begynnelsen av oktober blir det også mulighet for å prøve seg på nattorientering. En spennende opplevelse med litt ekstra utfordringer.

Vi ser fram til en hyggelig orienteringssesong med mange fine opplevelser for barn og voksne i alle aldre! Husk at orientering er en familieidrett uten aldersgrenser med tilbud til alle, uansett ferdighetsnivå, på hvert enkelt arrangement!cropped-skjermbilde1