Da har vi fått tilbakemelding fra Trimtex, så da setter vi igang en ny bestilling av vår fremragende klubbdrakt. Modellene blir som i fjor, størrelsene er erfaringsmessig normale, men lurer dere på noe ang disse så spør i vei.

Bestilling sendes til abjornsund@gmail.com og må være oss i hende senest 21.05.19. Vi må beregne ca 6 uker leveringstid fra vi sender inn orderen.

De modellene vi har fått prøver på og som vi holder oss til;

Sjekk linken over til hver av modellene eller Trimtex sine sider for å lese om produktene. Fast pris gjelder for alle junior og lagerførte modeller, dette gjelder det uten trykk, altså bukser i hovedsak. De som står med veiledende pris vil justeres ut fra totalantallet av den spesifikke varen, 10-19 stk pr varegruppe vil gi 10%. For å kunne bestille trykte varer, altså jakker og skjorter, må vi over et minimumantall på 5 stk pr varegruppe.