Sortland orienteringslag

Vilt, vakkert og rått! Det er orientering.

Arrangement

Sortland orienteringslag arrangerer familietreninger /o-karusell hver mandag i sesongen, unntatt i ferien Se også kalenderen.

Deltakelse

Påmelding skjer til løpsansvarlig på samlingsplass. Deltakelse er gratis, og du må ikke være medlem i klubben for å delta – selv om vi sterkt anbefaler alle som deltar regelmessig på våre arrangementer om å støtte klubben gjennom et medlemskap.

Nybegynnere

Ta kontakt med løpsansvarlig når du kommer til samlingsplass! Du finner vedkommende som regel i nærheten av O-lagets telt eller tidtakingsutstyr, smilende og velvillig med tips!

Du trenger stort sett bare vanlige ytterklær for å delta. Kompass blir aktuelt etter hvert. Tidtakerbrikke får du låne av oss. Vi anbefaler at du prøver en av de kortere løypene den første gangen, eller at du går/løper sammen med noen som har litt erfaring. Det er viktig å få litt mestringsfølelse fra starten av! Hvis du vil lese deg litt opp på forhånd, så kan Norsk orientering sitt «nettkurs» være et greit sted å begynne.

For barn og unge som ønsker å komme i gang med orientering har vi et eget tilbud i form av mer organiserte orienterings-øvelser/trening. Se mer informasjon på egen side.

Samlingsplasser

Klikk i kartet for mer informasjon. Det settes opp postskjermer fra hovedvei til samlingplass.