Sortland orienteringslag

Vilt, vakkert og rått! Det er orientering.

Tirsdagsløp

Sesongen 2018

Stay tuned våren 2018…

Sortland orienteringslag arrangerer treninger og treningsløp (tirsdagsløp) hver tirsdag i sesongen, unntatt i ferien. Når det ikke er angitt type arrangement, så er det vanlig trening og tirsdagsløp. Se også kalenderen, hvor Stokmarknes orienteringslag sine arrangementer også inngår.

Deltakelse

Påmelding skjer til løpsansvarlig på samlingsplass. Deltakelse er gratis, og du må ikke være medlem i klubben for å delta – selv om vi sterkt anbefaler alle som deltar regelmessig på våre arrangementer om å støtte klubben gjennom et medlemskap.

Nybegynnere

Ta kontakt med løpsansvarlig når du kommer til samlingsplass! Du finner vedkommende som regel i nærheten av O-lagets telt eller tidtakingsutstyr, smilende og velvillig med tips!

Du trenger stort sett bare vanlige ytterklær og et kompass for å delta. Tidtakerbrikke får du låne av oss. Vi anbefaler at du prøver en av de kortere løypene den første gangen, eller at du går/løper sammen med noen som har litt erfaring. Det er viktig å få litt mestringsfølelse fra starten av! Hvis du vil lese deg litt opp på forhånd, så kan Norsk orientering sitt «nettkurs» være et greit sted å begynne.

For barn og unge som ønsker å komme i gang med orientering har vi et eget tilbud i form av mer organiserte orienterings-øvelser/trening. Se mer informasjon på egen side.

Samlingsplasser

Klikk i kartet for mer informasjon. Det settes opp postskjermer fra hovedvei til samlingplass.