Sortland orienteringslag

Vilt, vakkert og rått! Det er orientering.

Treninger for barn

Også i 2019-sesongen arrangerer Sortland orienteringslag, i tillegg til tirsdagsløp og turorientering, et tilbud til barn og unge som ønsker et litt annerledes aktivitetstilbud, med fokus på å være ute sammen, og ha det gøy mens man også lærer litt om orientering.

Vi kaller det trening, men det skal først og fremst være morsomt og sosialt. Treningene gjennomføres som angitt i kalenderen for sesongen.

Vi starter onsdag 9. mai ved Skolekvartalet på Sortland (VGS).

Fast treningstid er tirsdag kl 18:00

Treningen vil vare i en time og avsluttes med frukt/mat.

Treningen vil være spesielt rettet mot barneskoletrinnet (aldersgruppen 6-13 år).

Hvor er oppmøtested?

Se kartet nederst på denne siden for oversikt over oppmøtesteder.

 Dato Sted Ansvarlig
8. mai Skolekvartalet (VGS)
14. mai Skolekvartalet (VGS)
21. mai Lamarka  Sortland o-lag
28. mai Lamarka skole
29.-30.mai O-trollsamling Sortland o-lag og Stokmarknes o-lag.
4. juni Skibua, Vestmarka
11. juni Skibua, Vestmarka
18. juni Skibua, Vestmarka
Høstsesongen
13. august Alpinbakken
20. august Alpinbakken
27. august Alpinbakken
3. september Bødalen
10. september Bødalen
28.-29.sept Rekruttsamling Ørnheia Sortland o-lag og Stokmarknes o-lag.

Deltakelse

Hvordan legger vi opp treningene?

Vi vil starte med felles oppvarming hvor vi gjennomfører ulike leker, terrengleker, stafetter, sisten med mer. Etter at pumpa er satt i gang blir det mer lek med fokus på å ha det gøy sammen ute. Øvelsene skal være morsomme, og det vil naturligvis være ulike innslag av orienteringsrelaterte oppgaver og utfordringer. Eksempler på dette kan være korte o-sløyfer, klesklypeorientering og O-bingo. Hver trening vil ha en felles avslutning med lek/stafett og en kort oppsummering.

Vi satser på å tilby aktivitet for alle, med enkle og gjenkjennelige opplegg. Det vil bli mye fart og moro (lite teori) i en trygg sosial ramme.

O-helg for de minste på Turlagsstua!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer også i år O-helg på Turlagsstua i Sortland. Årets morsomste helg blir i pinsa onsdag 28. til torsdag 29. mai, og vi samarbeider også i år med Stokmarknes orienteringslag. Vi håper på god oppslutning, og kan røpe at vi henter en erfaren og engasjerende trener/inspirator fra en klubb lenger sør i landet til dette arrangementet. Mer info kommer etter hvert – men her blir det mye fart og moro! Påmelding innen 25.mai på sortlandorientering@gmail.com

Vi håper mange vil finne glede i orienteringslagets nye tilbud!

Har du spørsmål? Ta kontakt med lederen i orienteringslaget, Knut Werner-Hagen eller noen andre av våre medlemmer på Facebook-gruppen vår.